pridať firmu do katalógu

Kategórie

Najnovšie firmy v katalógu

Autorenta BB,s.r.o.

Mesto: Banská Bystrica
Autorenta - váš spoľahlivý…

Ideal center, spol. s r.o.

Mesto: Matejovce
práškové lakovanie

AJS PARTS

Mesto: Warszawa
velkosklad autodílů

Auto: Pôžičky, úvery, leasing

Mesto: Záhorská Bystrica
Pôžičky, úvery, leasing

www.xenonyBN.sk

Mesto: Bánovce nad Bebravou
Xenóny, Bixenón, projektory,…

Najviac si pozeráte tieto firmy

Najlacnejší Pneuservis Nonstop v Bratislave

Mesto: Ružinov
Najlacnejší pneuservis v…

COBRA TUNING s.r.o.

Mesto: Vrakuňa
predaj tuning a autodoplnkov

AGROBAZÁR - VEĽKÉ RAŠKOVCE

Mesto: Oborín
Naša firma sa zaoberá nákupom…

SHELL Slovakia, s.r.o.

Mesto: Bratislava
Prevádzkovanie siete…

Autovrakovisko Vojkov

Mesto: Říčany u Prahy
kompletní sortiment…
autoadresar.eu

Zaujímavé odkazy

DEMI-Finance.sk

Autosklo JUMAZ.sk

VIP - čistiaci servis

Ford Mustang V8

Ford Mustang V8 v úprave od Desing-World a CarFilmComponents !!!

Tuningových a stylingových kreácií Fordu Mustang je a bude ešte obrovské množstvo. Mustang je skrátka vďačnou tému tuningových a stylingových firiem, ktoré sa snažia vypustiť do sveta čo najúspešnejší projekt so svojím menom. Dobrou správou je ale fakt, že drvivá väčšina takýchto projektov sa stretne s uznaním a úspechom. Jedným z najnovších projektov s divokým Mustangom v logu pochádza od nemeckého úpravcu Design-World, ktorý pôsobí ako hlavný partner známej „fóliovej firmy“ CarFilmComponents.

Terčom nemeckého úpravcu Design-World sa teda stal Mustang poslednej generácie s motorom „Coyote“, čo znamená V8-čka s objemom päť litrov a výkonom 412 koní (307 kW) a 529 Nm. Performance stránka tohto auta ale nie je prvou vecou, ktorú si pozorujúci všimne. Prioritne sa jedná o exteriérový dizajn, ktorý je v tomto prípade pomerne odvážny, no nevšedný. Úpravca obdaril tohto Mustanga prvkami bodykitu ako je modifikovaný predný a zadný nárazník, výrazný difúzor a decentný zadný spojler. Dizajn týchto častí je umiernený, no dostatočne odlišný od sériových dielov. Všetky plastové časti boli pritom profesionálne ošetrené a nalakované do pôvodnej čiernej farby, v akej sa tento projekt začal.

Všetky ostatné farby karosérie, konkrétne metalická čierna, karbón a metalická oranžová boli dosiahnuté farebnými fóliami na zmenu farby. Tie pochádzajú z dielne známej firmy CarFilmComponents. Celkové zladenie exteriéru je preto nevšedné, no o to viac zaujímavé. Obsahuje veľa detailov, množstvo rôznych prepojení na nadväzovaní jednotlivých farebných odtieňov. K celkovému dojmu prispievajú istou dávkou elegancie aj na čierno lakované disky s červeným lemom. Ich rozmery pre takto mohutné auto činia 8,5x20 palcov vpredu a 10x20 palcov vzadu. Dizajnérsku a funkčnú podporu im pritom robí športový podvozok H&R. Odtieň metalickej oranžovej bol ešte prenesený do interiéru auta v podobe menšieho množstva zaujímavých akcentov, ako lemy reproduktor a podobne.

Aby nebol projekt len o dizajne, došlo aj na performance stránku auta. Úpravca dvihol výkon tohto mohutného V8 motora o 23 konských síl a to vďaka inštalácie športového sania a úpravy softwaru - riadiacej jednotky.

www.tuning.sk







Fotogaléria

Odporúčame

  • Procar-Motorsport s.r.o.
  • jumaz



totalmoney-affiliate

Novinky e-mailom

Chcem byť informovaný e-mailom o zľavách a novinkách.