pridať firmu do katalógu

Kategórie

Najnovšie firmy v katalógu

Autorenta BB,s.r.o.

Mesto: Banská Bystrica
Autorenta - váš spoľahlivý…

Ideal center, spol. s r.o.

Mesto: Matejovce
práškové lakovanie

AJS PARTS

Mesto: Warszawa
velkosklad autodílů

Auto: Pôžičky, úvery, leasing

Mesto: Záhorská Bystrica
Pôžičky, úvery, leasing

www.xenonyBN.sk

Mesto: Bánovce nad Bebravou
Xenóny, Bixenón, projektory,…

Najviac si pozeráte tieto firmy

Najlacnejší Pneuservis Nonstop v Bratislave

Mesto: Ružinov
Najlacnejší pneuservis v…

COBRA TUNING s.r.o.

Mesto: Vrakuňa
predaj tuning a autodoplnkov

AGROBAZÁR - VEĽKÉ RAŠKOVCE

Mesto: Oborín
Naša firma sa zaoberá nákupom…

SHELL Slovakia, s.r.o.

Mesto: Bratislava
Prevádzkovanie siete…

Autovrakovisko Vojkov

Mesto: Říčany u Prahy
kompletní sortiment…
autoadresar.eu

Zaujímavé odkazy

DEMI-Finance.sk

Autosklo JUMAZ.sk

VIP - čistiaci servis

Audi A6 Avant vo výkonnostnom a stylingovom prestrojení od ABT Sportsline !!!

Audi A6 Avant je auto, so správnym výberom pohonnej jednotky, tou správnou voľbou pre rodinne založeného muža. Vyniká svojim špecifickým a naozaj výborne zvládnutým nekonvenčným dizajnom, spoľahlivou technikou, kvalitnými motormi a najmä prestížou štyroch kruhov. Vyjadrovacie prostriedky najnovšej generácie modelu A6 sú jasné – veľa priestoru s množstvom zábavy a komfortu na cestách.

Motorová ponuka novej A6-ky v sebe zahŕňa pre každého niečo – a pritom všetky motory v ponuke sú pomerne výkonné, až na jeden konkrétny kúsok. Ide o kompresorom preplňovaný trojlitrový šesťvalec s pohonom quattro a výkonom 300 koní (220 kW) a 440 Nm. Na stovku sa tak tento sympaťák dostane za necelých 5,6 sekundy, čo na kombík nie je vôbec zlé!

Všetkých, ktorých zaujíma najaktuálnejší balík úprav pre Audi A6 Avant teraz zbystrite pozornosť a čítajte ďalej. Prvou zastávkou úpravcu bol samozrejme motor tejto krásky. Na svoje si prídu vyznávači dízlového pohonu, ako aj benzínového.

AUDI A6 AVANT - ÚPRAVA MOTOROV A DIZAJNU

Audi A6 Avant s motorom 3,0 TDI – ABT POWER
Séria: 204 koní (150 kW)
Po úprave: 240 koní (177 kW)

Audi A6 Avant s motorom 3,0 TDI – ABT POWER S
Séria: 245 koní (180 kW)
Po úprave: 300 koní (221 kW)

Audi A6 Avant s motorom 3,0 TFSI – ABT POWER
Séria: 300 koní (220 kW)
Po úprave: 420 koní (309 kW)

Pokiaľ ide o dizajn samotného auta, úpravca si dal záležať. Na auto osadil nový predný nárazník s výraznejšími tvarmi a mohutnou maskou chladiča, ku ktorému dopasoval štýlové prahové nástavce a upravený zadný nárazník. Ten v sebe nesie jednoduchý efektne tvarovaný difúzor, v ktorom sa snúbi štvorica netradičných tvarovaných koncoviek výfuku. Celok ešte uzatvára výrazný strešný spojler.

Dokonalý vzhľad úpravca ešte docielil kvalitným obutím. Pre tento model je dostupných viacero modelov diskov vo veľkostiach od 19 do 21 palcov. Pre tento projekt ako demonštráciu úpravca zvolil disky s ventilátorovým dizajnom a v odtieni gunmetal. Na požiadanie je možné auto vybaviť taktiež zníženým pružinovým setom.

 

Spoločnosť ABT Sportsline – „Budúcnosť s tradíciou“. Cez 40 rokov skúseností v motor-športe a tuningu ako aj v inovatívnych riešeniach a vývojoch vytvára ABT Sportsline poprednú spoločnosť na svete pre autá značky AUDI, VW, Škoda a SEAT. Motto celej spoločnosti znie: “Exkluzívne napriek konkurencii”. Každým rokom opúšťa stredisko Kempten zhruba 2000 upravených áut. Stredisko Kempten je aj domov úspešného DTM tímu. ABT Sportline je stredobodom pozornosti kvôli technickej spôsobilosti a vyspelosti. “Časom sme sa rozvíjali k pravému výrobcovi áut. V Kemptene máme vybavenie vyrábať autá.” hovorí pán Hans-Jurgen Abt.

Od počítačovej realizácie cez CAD systém, kde sa navrhujú rôzne súčiastky, sa celá výroba môže udiať v spoločnosti ABT Sportsline. Vysoko-kvalifikovaní spolupracovníci, inžinieri a ostatní zamestnanci boli zvyknutí pracovať náročným požiadavkám a tým rástla kvalita a produktivita, čím bolo dôležité pre každého zo zákazníkov. Ladenie motora zohráva veľkú úlohu a spoločnosť ABT Sportsline to dobre vie na základe skúseností počas rokov, čo je na trhu. Pre spoločnosť ABT Sportline je nesmierne dôležité podporovať motoršport v ladení motorov a tak dosahovať výborné výsledky. Čo sú príkladom aj úspechy ABT od r. 1999 v nemeckej súťaži DTM v ktorých získali hodnotenia. Najväčším úspechom je cena Laurenta Aielloha v DTM v sezóne 2002.

zdroj: www.tuning.sk

 

Fotogaléria

Odporúčame

  • Procar-Motorsport s.r.o.
  • jumaz



totalmoney-affiliate

Novinky e-mailom

Chcem byť informovaný e-mailom o zľavách a novinkách.