pridať firmu do katalógu

Kategórie

Najnovšie firmy v katalógu

Autorenta BB,s.r.o.

Mesto: Banská Bystrica
Autorenta - váš spoľahlivý…

Ideal center, spol. s r.o.

Mesto: Matejovce
práškové lakovanie

AJS PARTS

Mesto: Warszawa
velkosklad autodílů

Auto: Pôžičky, úvery, leasing

Mesto: Záhorská Bystrica
Pôžičky, úvery, leasing

www.xenonyBN.sk

Mesto: Bánovce nad Bebravou
Xenóny, Bixenón, projektory,…

Najviac si pozeráte tieto firmy

Najlacnejší Pneuservis Nonstop v Bratislave

Mesto: Ružinov
Najlacnejší pneuservis v…

COBRA TUNING s.r.o.

Mesto: Vrakuňa
predaj tuning a autodoplnkov

AGROBAZÁR - VEĽKÉ RAŠKOVCE

Mesto: Oborín
Naša firma sa zaoberá nákupom…

SHELL Slovakia, s.r.o.

Mesto: Bratislava
Prevádzkovanie siete…

Autovrakovisko Vojkov

Mesto: Říčany u Prahy
kompletní sortiment…
autoadresar.eu

Zaujímavé odkazy

DEMI-Finance.sk

Autosklo JUMAZ.sk

VIP - čistiaci servis

Porsche Panamera Turbo PS9 s výkonom 650 koní – kreatúra od SpeedART !!!

Na obdivuhodné projekty vychádzajúce z dielne nemeckej ladičskej spoločnosti SpeedART sme si už celkom zvykli a to aj z toho dôvodu, že čo projekt, to kvalita! Najnovšou kreáciou tohto špecialistu je uznávané a žiadané Porsche Panamera, s ktorým sa úpravca pohral podľa svojho gusta a pripravil pre nás tak naozajstnú lahôdku. Teda skôr pre tých majetnejších … :)

Porche Panamera je vo svete známym počinom germánskej automobilky Porsche. Samozrejme že tento model má svojich odporcov ako aj milovníkov, no v globále sa jedná o naozaj zaujímavý a viacmenej svojský model z dielne Porsche. Silný sedan? Športové rodinné vozidlo? Prezentačná limuzína? Športiak? Z každého trochu a to je na Panamere fascinujúce. Spoločnosť Speedart si opäť jeden kúsok zobrala na starosť a opäť na ňom ukázala svoj um, šikovnosť a zmysel pre kvalitu.

Prvým stage v tomto projekte nazvanom SpeedART PS9-650 bola úprava performance tohto špecifického modelu. Pod prednou kapotou tohto klenotu sa sa v prípade najsilnejšej verzie Turbo S nachádza dvakrát preplňovaná V8 s objemom 4,8 litra a výkonom 550 koní. SpeedART sa však s týmto číslom neuspokojil a napchal tak pod prednú kapotu väčšie turbodúchadlá, medzichladič stlačeného vzduchu, športové sanie a osadil kompletne prepracovaný športový výfukový systém v dizajne matná čierna alebo lesklá oceľ, spolu s upraveným softwarom riadiacej jednotky. Výsledkom je nárast výkonu na hodnotu 650 konských síl. K dispozícii sú taktiež menej drastické úpravy dostupné pod označeniami 600, 550 a 520.

 
Na upravenom podvozku sa krásne vynímajú kované trojdielne 22 palcové kolesá LSC (Light-Spoke-Competition) v erotickom odtieni gunmetal. Súčasťou tejto úpravy sú aj exteriérové zásahy, ktoré zveľadili auto vo veľmi veľkom štýle. Súčasťou paketu je predný lip, výduchy kapoty, mračítka predných svetlometov, efektné prahové nástavce spolu s prednými rozšírenými blatníkmi s integrovanými výduchmi. Zadnej časti dominuje mohutný difúzor a zadný spojler. Celý tento paket dodáva autu ten nezameniteľný športový šmrnc a takto to má byť!

 
Aby bola prerábka kompletná, úpravca sa vrhol aj do interiéru tohto Porsche, v ktorom žiaria doplnky, resp, obklady z červeného karbónu, ktorému sekundujú červené bezpečnostné pásy, červené budíky a červené prešívanie kože. Naozaj štýlovo vyzerajúci vnútrajšok.

 

zdroj: tuning.sk

Fotogaléria

Odporúčame

  • Procar-Motorsport s.r.o.
  • jumaz



totalmoney-affiliate

Novinky e-mailom

Chcem byť informovaný e-mailom o zľavách a novinkách.