pridať firmu do katalógu

Kategórie

Najnovšie firmy v katalógu

Autorenta BB,s.r.o.

Mesto: Banská Bystrica
Autorenta - váš spoľahlivý…

Ideal center, spol. s r.o.

Mesto: Matejovce
práškové lakovanie

AJS PARTS

Mesto: Warszawa
velkosklad autodílů

Auto: Pôžičky, úvery, leasing

Mesto: Záhorská Bystrica
Pôžičky, úvery, leasing

www.xenonyBN.sk

Mesto: Bánovce nad Bebravou
Xenóny, Bixenón, projektory,…

Najviac si pozeráte tieto firmy

Najlacnejší Pneuservis Nonstop v Bratislave

Mesto: Ružinov
Najlacnejší pneuservis v…

COBRA TUNING s.r.o.

Mesto: Vrakuňa
predaj tuning a autodoplnkov

AGROBAZÁR - VEĽKÉ RAŠKOVCE

Mesto: Oborín
Naša firma sa zaoberá nákupom…

SHELL Slovakia, s.r.o.

Mesto: Bratislava
Prevádzkovanie siete…

Autovrakovisko Vojkov

Mesto: Říčany u Prahy
kompletní sortiment…
autoadresar.eu

Zaujímavé odkazy

DEMI-Finance.sk

Autosklo JUMAZ.sk

VIP - čistiaci servis

Erotické Ferrari 458 Italia od Anderson Germany – sexy karbónová edícia !!!

 

Ešte v tomto roku (2011) Anderson Germany pochádzajúci z Nemecka priniesol svoj krvilačný projekt v podobe čierno-čierneho Ferrari 458 Italia, ktorého hlavným stavebným prvkom bol orgazmický materiál zvaný karbón. Čo čert a chute úpravcu nechceli, na svete je ďalšia Italia upravená firmou Anderson Germany, tentokrát však v mierne odlišnom, no taktiež erotickom šate.

Ferrari 458 Italia, takto sa volá hrdý nástupca populárneho a obľúbeného modelu F430, ktorého výroba skončila, pre niektorých bohužiaľ v roku 2009. Model 458 Italia má veľa spoločných čŕt so svojim predchodcom, no v podstate sa jedna o dizajnovo úplne nový počin z talianskeho Maranella. Nový model má výrazné športové línie podtrhnuté podlhovastými prednými svetlometmi, ktoré po novom pôsobia naozaj vynikajúco a sprostredkúvajú tak okoloidúcim skvelý vizuálny zážitok. Pininfarina nestráca na kvalite ani zďaleka!

O pohon tejto štvorkolesovej krvilačnej nádhery sa stará 4,5-litrový V8 motor používaný aj vo vozidlách Maserati, ktorý dosahuje výkon 570 konských síl (420 kW) pri maximálnych 9000 ot./minútu! a 540 Nm. Toto je jediný motor s najvyšším točivým momentom na jeden liter objemu – 113 Nm. Avšak je viac než jasné, že v prípade akéhokoľvek úpravcu, neostane táto hodnota nezmenená. A tak sa aj stalo …

ANDERSON GERMANY FERRARI 458 ITALIA


Úpravca opatril toto nádherne biele Ferrari množstvom čiernych doplnkov, ktoré spolu dokonale ladia a vytvárajú tak nádhernú pastvu pre oči. Anderson Germany sa netají tým, že s veľkou obľubou používa pri stavbe svojich projektov vyššie spomenutý karbón a ináč to nebolo ani v prípade tejto bielej nádhery. Z tohto ultraľahkého a sexy materiálu je vyrobený predný lip spolu s otvormi predného nárazníka, výduchy predných blatníkov, rozšírené prahyb>, decentný lip kufra, výduchy krytu motora, ako aj výduchy zadných bočných okien.

Začatá kombinácia bielej a čiernej tak pokračovala ďalej úpravou ostatných dielov karosérie, ktoré boli potiahnuté karbónovou fóliou. Za obeť tak padla predná kapota, strecha, spätné zrkadlá, kľučky dverí, v zadnej časti to bol ďalej kufor a difúzor. K celku sa pridali už len zatmavené zadné svetlomety a fólie na oknách. K dokonalosti ešte prispeli ešte luxusné disky s bielymi limcami a karbónovými stredmi vo veľkosti 9x21 palcov vpredu a 12x22 palcov vzadu! Úpravca si za dizajn tohto projektu zaslúži jedno megalomanské plus!

Po dokončení dizajnu sa úpravca mohol trochu povenovať aj technickej stránke auta. Vozidlo bolo znížené ťažisko vďaka športovému podvozkovému kitu a pod zadnú kapotu boli nahnané dodatočné koníky. Konkrétne 53 koní naviac vďaka športovému výfuku s troma úrovňami hlasitosti a modifikovanému softwaru riadiacej jednotky.

 

zdroj: www.tuning.sk

 

Fotogaléria

Odporúčame

  • Procar-Motorsport s.r.o.
  • jumaz



totalmoney-affiliate

Novinky e-mailom

Chcem byť informovaný e-mailom o zľavách a novinkách.