pridať firmu do katalógu

Kategórie

Najnovšie firmy v katalógu

Autorenta BB,s.r.o.

Mesto: Banská Bystrica
Autorenta - váš spoľahlivý…

Ideal center, spol. s r.o.

Mesto: Matejovce
práškové lakovanie

AJS PARTS

Mesto: Warszawa
velkosklad autodílů

Auto: Pôžičky, úvery, leasing

Mesto: Záhorská Bystrica
Pôžičky, úvery, leasing

www.xenonyBN.sk

Mesto: Bánovce nad Bebravou
Xenóny, Bixenón, projektory,…

Najviac si pozeráte tieto firmy

Najlacnejší Pneuservis Nonstop v Bratislave

Mesto: Ružinov
Najlacnejší pneuservis v…

COBRA TUNING s.r.o.

Mesto: Vrakuňa
predaj tuning a autodoplnkov

AGROBAZÁR - VEĽKÉ RAŠKOVCE

Mesto: Oborín
Naša firma sa zaoberá nákupom…

SHELL Slovakia, s.r.o.

Mesto: Bratislava
Prevádzkovanie siete…

Autovrakovisko Vojkov

Mesto: Říčany u Prahy
kompletní sortiment…
autoadresar.eu

Zaujímavé odkazy

DEMI-Finance.sk

Autosklo JUMAZ.sk

VIP - čistiaci servis

Spojlery a zvýšenie výkonu pre Opel Astra J od firmy Senner Tuning

Ako príklad uvedieme dnešnú novinku v podobe poslednej generácie Opel Astra J, ktorej sa chopil známy a uznávaný tuner z Nemecka, firma Senner Tuning.

Opel so štvrtou generáciou Astry stavil na mierne dynamický vzhľad, pod ktorý ukryl množstvo moderných technologických prvkov, ako napríklad adaptívne tlmiče FlexRide alebo kameru OpelEye so schopnosťou rozpoznávania dopravných značiek. Rovnako pestré je to aj vnútri auta, kde sa Opel rozhodol implementovať množstvo prospešných prvkov, čo sa týka pohodlia a vzhľadu interiéru.

Opel sa v prípade novej Astry výrazne pochlapil a do portfólia nasadil dohromady osem motorov – štyri benzínové a štyri naftové. Najsilnejším ponúkaným agregátom je 1,6 litrový štvorvalec preplňovaný turbodúchadlom, ktorý dokáže vyprodukovať maximálny výkon 180 koní (132 kW) a 230 Nm, čo je vzhľadom na neveľký objem motora seriózna dávka výkonu. Spomedzi dízlových motorov vytŕča dvojlitrová CDTI jednotka s maximálnym výkonom 160 konských síl (118 kW).


Uznávaná tuningová firma Senner pochádzajúca z nemeckého mesta Ingelheim má na konte už viacero vydarených projektov, ku ktorým sa najnovšie pridala táto pretvorená, krvavo červená Astra poslednej generácie.
Senner Tuning Astru J obdaril celistvým bodykitom, ktorého súčasťou je dizajnovo príjemný predný lip v kombinácií s matnou čiernou maskou chladiča. K tmavým akcentom sa ešte pridávajú prahové nástavce s karbónovým insertom, ako aj zadný difúzor s výraznými bočnými krídelkami v podobe karbónového odliatku. V ňom si svoje pohodlné miestečko našla dvojica oválnych koncoviek koncového športového tlmiča s rozmerom 140x90mm, ktoré vo výraznej miere prispeli k vyššiemu výkonu. K takto vydarenému celku sa ešte pridal strešný spojler.

Spomenuli sme už niečo aj z performance stránky, tak to uveďme na správnu mieru. Senner si pre svoj projekt vybral verziu s motorom 1,4 Turbo, ktorej výkon činí 140 koní (103 kW) a 200 Nm. K vyššiemu výkonu prispel už vyššie spomenutý športový výfukový systém v kombinácii s otvoreným saním BMC a úpravou softwaru mozgu motora. Výsledkom je nemalý nárast výkonu o 25 koní a krútiaceho momentu 50 Nm.
Celkový dizajnový prejav ako aj jazdné vlastnosti boli ešte vystupňované nastaviteľným podvozkom, ktorý spolupracuje so štýlovými diskami Alutec s rozmermi 8x19 palcov.

 

zdroj: www.tuning.sk

Fotogaléria

Odporúčame

  • Procar-Motorsport s.r.o.
  • jumaz



totalmoney-affiliate

Novinky e-mailom

Chcem byť informovaný e-mailom o zľavách a novinkách.