pridať firmu do katalógu

Kategórie

Najnovšie firmy v katalógu

Autorenta BB,s.r.o.

Mesto: Banská Bystrica
Autorenta - váš spoľahlivý…

Ideal center, spol. s r.o.

Mesto: Matejovce
práškové lakovanie

AJS PARTS

Mesto: Warszawa
velkosklad autodílů

Auto: Pôžičky, úvery, leasing

Mesto: Záhorská Bystrica
Pôžičky, úvery, leasing

www.xenonyBN.sk

Mesto: Bánovce nad Bebravou
Xenóny, Bixenón, projektory,…

Najviac si pozeráte tieto firmy

Najlacnejší Pneuservis Nonstop v Bratislave

Mesto: Ružinov
Najlacnejší pneuservis v…

COBRA TUNING s.r.o.

Mesto: Vrakuňa
predaj tuning a autodoplnkov

AGROBAZÁR - VEĽKÉ RAŠKOVCE

Mesto: Oborín
Naša firma sa zaoberá nákupom…

SHELL Slovakia, s.r.o.

Mesto: Bratislava
Prevádzkovanie siete…

Autovrakovisko Vojkov

Mesto: Říčany u Prahy
kompletní sortiment…
autoadresar.eu

Zaujímavé odkazy

DEMI-Finance.sk

Autosklo JUMAZ.sk

VIP - čistiaci servis

Zúčastnili sme sa na výstave Autosalón Nitra 2011

 

Zúčastnili sme sa na výstave Autosalón Nitra 2011

V dňoch 29. 9. 2011 – 3. 10. 2011 sa v Nitre uskutočnila 18. medzinárodná výstava osobných, nákladných, úžitkových vozidiel a príslušenstva. Predstavilo sa tu 26 značiek a 180 vystavujúcich firiem z 11 štátov. Výstavu navštívilo počas šiestich dní 135 121 návštevníkov.

Výstavu slávnostne otvorili podpredseda Národnej rady SR Pavol Hrušovský, podpredseda vlády SR a minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Ján Figeľ, prezident Združenia automobilového priemyslu SR Jozef Uhrík a riaditeľ výstaviska František Ďurkovič.

Na tohoročnom autosalóne predstavili automobilky aj množstvo noviniek. Medzi najzaujímavejšie patrili slovenské premiéry Range Rover Evoque, Jaguar FX face lift, Seat Alhambra s pohonom 4x4, Renault Koleos ph. 2, elektromobil Tazzari, Chevrolet Cruze – hatchback, Aveo – Sedan a Camaro – športové kupé či Volvo XC facelift. Novinky predstavila aj značka Mercedes: Mercedes ML tretia generácia a B druhá generácia. Po prvýkrát sa na Slovensku prezentovalo aj Ferrari FF. Automobilka Tatra Kopřivnice na 18. ročníku Autosalonu Nitra 2011 predstavila nový model nákladného vozidla Tatra Phoenix. Stalo sa tak dokonca vo svetovej výstavnej premiére práve v Nitre. Lákadlom výstavnej plochy automobilky Škoda bol automobil Škoda Vision D.

Team katalógu Autoadresar.eu & časopisu Foto Auto Box mal reprezentačný stánok v pavilóne M4. Príjemne sme si tu posedeli a porozprávali sa s našimi obchodnými partnermi, upevnili vzťahy … Naši kolegovia navštívili mnohých vystavovateľov a predstavili im naše produkty. Touto cestou nám pribudli noví obchodní partneri a zaregistrované firmy.

V našom stánku bol medzi návštevníkmi veľmi populárny „photo point“ a to vystavený pretekársky automobil od spoločnosti Maiko Motosport zn. BMW M3 spolu s našimi hosteskami Simonkou, Radkou, Kikou a Róbertou, ktoré zároveň okrášlili náš stánok a pomohli nám prezentovať katalóg Autoadresár a časopis Foto Auto Box medzi návštevníkmi.

Rovnako zodpovedne budeme pripravovať náš reprezentačný stánok pre  nasledujúci autosalón, ktorý sa uskutoční v Bratislave na výstavisku Incheba v dňoch 17. 4. - 22. 4. 2012, kde Vám predstavíme nové číslo Autoadresár 2012 …

zdroj: autoadresar.eu

Fotogaléria

Odporúčame

  • Procar-Motorsport s.r.o.
  • jumaz



totalmoney-affiliate

Novinky e-mailom

Chcem byť informovaný e-mailom o zľavách a novinkách.