pridať firmu do katalógu

Kategórie

Najnovšie firmy v katalógu

Autorenta BB,s.r.o.

Mesto: Banská Bystrica
Autorenta - váš spoľahlivý…

Ideal center, spol. s r.o.

Mesto: Matejovce
práškové lakovanie

AJS PARTS

Mesto: Warszawa
velkosklad autodílů

Auto: Pôžičky, úvery, leasing

Mesto: Záhorská Bystrica
Pôžičky, úvery, leasing

www.xenonyBN.sk

Mesto: Bánovce nad Bebravou
Xenóny, Bixenón, projektory,…

Najviac si pozeráte tieto firmy

Najlacnejší Pneuservis Nonstop v Bratislave

Mesto: Ružinov
Najlacnejší pneuservis v…

COBRA TUNING s.r.o.

Mesto: Vrakuňa
predaj tuning a autodoplnkov

AGROBAZÁR - VEĽKÉ RAŠKOVCE

Mesto: Oborín
Naša firma sa zaoberá nákupom…

SHELL Slovakia, s.r.o.

Mesto: Bratislava
Prevádzkovanie siete…

Autovrakovisko Vojkov

Mesto: Říčany u Prahy
kompletní sortiment…
autoadresar.eu

Zaujímavé odkazy

DEMI-Finance.sk

Autosklo JUMAZ.sk

VIP - čistiaci servis

Nová Toyota Yaris 2012 facelifting

Druhá najmenšia Toyota v ponuke mala vždy zaujať skôr nežnejšie pohlavie a ani v prípade tejto novinky to nebude inak. Nechceme tým samozrejme naznačiť, že by sa chlapom nemala páčiť, no iste uznáte, že za volantom takéhoto mestského približovadla vyzerá žena oveľa lepšie. Z prvých fotografií je zrejmé, že nový Yaris prebral z hybridného konceptu uvedeného na tohtoročnom ženevskom autosalóne relatívne dosť prvkov, čo hodnotíme veľmi pozitívne. Automobilka v tomto prípade maximálne uplatnila svoj nový dizajnový jazyk, ktorého budeme postupom času svedkami aj pri ostatných modeloch. Vzhľad novej Toyoty Yaris môže na jednu stranu pôsobiť trochu robustnejšie, no na strane druhej sa novej „yariske“ nedá uprieť vyváženosť tvarov a to najmä v bočnej časti. Model tak pôsobí vyspelejšie a elegantnejšie.

Čo sa týka pohonných agregátov, tu ešte oficiálne informácie nemáme. Očakávame však, že najväčšou novinkou bude hybridný variant HSD vybavená pokrokovým systémom Toyoty a 1,3 litrovým motorom. V ponuke nebudú určite chýbať také stálice ako trojvalec 1,0 l s výkonom 69 koní, či štvorvalec 1,3 s výkonom 100 koní. S istotou môžeme tvrdiť, že chýbať nebude ani naftový agregát, aj keď táto verzia nie je práve automobilkou príliš preferovaná.

Našou poslednou zastávkou bude interiér, v ktorom sa odohrala jedna veľmi významná zmena v porovnaní s predošlými dvoma generáciami. Ukazovatele rýchlosti, otáčok a paliva už nie sú digitálne, ale analógové a taktiež už nie sú umiestnené v strede, ale na strane šoféra. Ťažko v súčasnosti povedať prečo sa Toyota pre podobné riešenie takto rázne rozhodla, mnoho majiteľov týchto modelov si práve digitálne ukazovatele pochvaľovalo, no určite sa našli aj takí, ktorých práve tento prvok od kúpy odradil. Interiér však pôsobí veľmi uhladene, presne tak, ako by sme od malého mestského modelu očakávali.

Nová Toyota Yaris svojim vzhľadom naozaj zabodovala a o záujemcov určite nebude mať núdzu, najmä keď si jej vzhľad porovnáme s konkurenciou.

 

zdroj: www.tuning.sk

Fotogaléria

Odporúčame

  • Procar-Motorsport s.r.o.
  • jumaz



totalmoney-affiliate

Novinky e-mailom

Chcem byť informovaný e-mailom o zľavách a novinkách.